Elcoline Group, yrityskaupat

Teollisuuden kunnossapitopalveluja tarjoava Elcoline Group vauhdittaa kasvuaan ostamalla voimalaitoskattiloiden valmistus-, asennus-, ja kunnossapitotöihin erikoistuneen SVS Supervise Service Oy:n.

Yhdistyminen laajentaa Elcolinen palvelutarjonnan kattamaan myös voimalaitosten osien laitevalmistuksen ja luo pohjaa Elcolinen tulevalle kasvulle teollisuuden kunnossapidon ykköstoimijana Suomessa.

”Asiakkaamme haluavat ostaa entistä laajempia kokonaisuuksia ja tehdä yhteistyötä suurten, luotettavien toimijoiden kanssa. SVS Supervise Servicen vahva osaaminen sekä Voikkaan konepaja täydentävät palveluvalikoimaamme ihanteellisella tavalla. Tämä kauppa nostaa meidät seuraavaan osaamis- ja kokoluokkaan esimerkiksi teollisuuden suurseisokkeja ajatellen”, Elcoline Groupin toimitusjohtaja Leif Backman sanoo.

SVS Supervise Service on pitkän linjan toimija Kymenlaakson alueella, osto vahvistaa Elcolinen läsnäoloa ja asiakkuuksia Kymenlaaksossa ja tuo sille voimalaitosten osien laitevalmistuksesta- ja huolloista uudenlaisen palvelulajin.

Valtakunnallisen yrittäjäpalkinnon 2018 saanut Elcoline Group hakee erittäin voimakasta kasvua, yhtiön tavoitteena on kasvaa seuraavan viiden vuoden aikana 100 miljoonan euron liikevaihtoon ja luoda 300 uutta työpaikkaa Suomeen. Yhtiön alkuvuoden odotettua voimakkaamman orgaanisen kasvun ja yrityskaupan myötä liikevaihto kasvaa tänä vuonna yli 30 milj. euroon ja henkilöstömäärä 300:n.

Lisätietoja:
Elcoline Group Oy
Hallituksen puheenjohtaja Jere Räisänen
jere.raisanen@elcoline.fi

Viimeisimmät uutiset