Kauppalehti: Elcoline Groupin tavoitteena sadan miljoonan liikevaihto ja maailman ykköstila!

Kauppalehdessä 5.2.2019 kerrottiin Elcoline Groupin visiosta viisinkertaistaa liikevaihtonsa vuoteen 2023 mennessä. Tavoite on tarkoitus saavuttaa orgaanisen kasvun ja yrityskauppojen avulla.

Elcolinen hallituksen puheenjohtajan Jere Räisäsen mukaan, Elcoline haluaa olla toimialallaan teknisissä urakointi- ja kunnossapitopalveluissa maailman ykkönen.

Elcoline on neljän viime vuoden aikana viisinkertaistanut liikevaihtonsa tekemällä kolme yrityskauppaa. Räisänen uskoo, että yksi avaintekijä menestymisessä on hyvä ihmisten johtaminen.

”Tahdomme näyttää tuleville tekijöille esimerkkiä siitä, että hyvää yhteistyötä tekemällä melkein mikä tahansa on mahdollista.”

Kauppalehden koko jutun voit lukea täältä:
http://www.kauppalehti.fi/uutiset/tavoitteena-sadan-miljoonan-liikevaihto-ja-maailman-ykkostila/ce6e666b-fc62-42e3-bd31-94e7b08a268d?ref=facebook%3Afbbc&fbclid=IwAR1vA5zNNtJleFjDW03flMVdPAVffMi2yGS8yOwJCBXVXWkfbSWK6t_kG8I

Lisätietoja
Elcoline Group hallituksen puheenjohtaja
Jere Räisänen
0445599144
jere.raisanen(a)elcoline.fi

Viimeisimmät uutiset

Elcoline Group, yrityskaupat

Teollisuuden kunnossapitopalveluja tarjoava Elcoline Group vauhdittaa kasvuaan ostamalla voimalaitoskattiloiden valmistus-, asennus-, ja kunnossapitotöihin erikoistuneen SVS Supervise Service Oy:n.

Lue artikkeli