Moose Industriesin toimitusjohtaja: “Kansainvälistyminen on nyt helpompaa kuin koskaan aikaisemmin”

Toimitusjohtajallamme Jere Räisäsellä oli kunnia olla puhumassa kasvuyritysten kokemuksista Business Finlandin ”Ohituskaista maailmalle” -tilaisuudessa Kuopiossa 29.1.2019.

Tilaisuuden tarkoitus oli tehdä Business Finlandin palvelut tutuiksi nykyisille asiakkaille ja sidosryhmille sekä tuoda uusia yrityksiä kasvun ja kansainvälistymisen palvelujen asiakkaiksi.
Business Finlandin mukaan vuonna 2017 heidän asiakasyritysten vienti Pohjois-Savossa kasvoi edeltävään vuoteen verrattuna lähes 14 prosenttia.

Elcoline Group Oy:n sekä 3D Talon hallituksen puheenjohtajanakin toimiva Jere Räisänen piti tilaisuudessa puheenvuoronsa kasvuyritysten kokemuksista ja kannusti rohkeuteen, ”Vaikka yritysten kansainvälistyminen ei ole lainkaan helppoa, on se nyt helpompaa kuin koskaan aikaisemmin. Esimerkiksi kuopiolaisen 3D Talon ´Design Space´ -SaaS ohjelmistoa käytetään beta-versiona nyt Kiinassa! Toisaalta myös palveluja voi tuottaa kansainvälisesti, esimerkiksi Elcoline Groupin henkilöstöä työskentelee pelkästään tammi-helmikuussa 2019 Suomen lisäksi muun muassa Ruotsissa, Bahamalla, Dubaissa ja Italiassa. Maailma on avoin rohkeille kansainvälistyjille”.

Jere Räisänen toimii Elcoline Group:n hallituksen puheenjohtajana, 3D Talon hallituksen puheenjohtajana sekä Moose Industriesin toimitusjohtajana.
Moose Industries on kehitysyhtiö joka on keskittynyt pienten ja keskisuurten yritysten scaleup tyyppiseen kehittämiseen.

Lisätietoja
Jere Räisänen
jere.raisanen(a)mooseindustries.fi

Viimeisimmät uutiset

Elcoline Group, yrityskaupat

Teollisuuden kunnossapitopalveluja tarjoava Elcoline Group vauhdittaa kasvuaan ostamalla voimalaitoskattiloiden valmistus-, asennus-, ja kunnossapitotöihin erikoistuneen SVS Supervise Service Oy:n.

Lue artikkeli